Vad är det för unikt med vår nackmassage?

Det finns ett flertal olika nackmassage utrustningar med skiftande kvalité, och en hel del viktiga saker som skiljer oss från våra konkurrenter.

Den viktigaste delen i vår massagamaskinen är dom patenterade massagehuvuden som är den ledande utvecklingen på marknaden, vårt mål är att alltid ligga i framkant med den senaste teknologin.
Vi har patenterade roterande massagehuvud med upp till 12 st massagekulor i olika storlek som gör att massagen känns som mänskliga händer.
Den knådande tekniken är djupverkande och en av nackmassagerna har även en tappingfunktion (knackande) tillsammans med knådandet.
Vi säljer endast den senaste teknologin på marknaden, som vi är ensamma om i Norden.

 • Vissa av våra nackmassagemaskiner är sladdlösa med ett uppladdningsbart inbyggt batteri.
 • Våra nackmassagemaskin har den bästa tänkbara kvalité på marknaden.
 • Svenskt företag med eget lager i Sverige med organisationsnummer 559022-0611
 • Vi har Svensk support och egen verkstad i Sverige för snabbast tänkbara reparationer.
 • Vi har eget lager med leveranstid på 1-3 dagar.
 • Vår nackmassage har enbart skön, avslappnande, knådande behandling som vanlig massage.
 • Vår massageapparat är Certifierad. CE, ISO 9001, CCC, UL, RoHS, TUV
 • Vi har Svenska manualer.
 • Våra kunder är Regioner, Kommuner, Idrottsföreningar, Massageterapeuter, Polisen, Företag och Privatpersoner.
 • Vi arbetar kontinuerligt för bättre miljö och arbetsförhållanden,
  se vår uppförandekod (code of conduct) där vi ställer handfasta krav på våra leverantörer.
 • Vi är prisbelönad som Årets Nyföretagare.
 • Certifierad E-handel med Tryggt Köpskydd
  certifierad ehandel


Verkar det för billigt för att vara sant, då är det så.
De vanligaste massageprodukter som säljs av våra konkurrenter använder en teknik från början av 1990 talet där massagekulor oftast är lika stora och ger en väldigt platt massage.
Många maskiner som säljs är producerade för att vara så billiga som möjligt, vilket påverkar kvalitén rejält, det syns kanske inte på utsidan vid första anblicken men hållbarheten och massagen är betydligt sämre och dessa säljs ofta genom dropshipping och skickas från Kina med en leveranstid på 6-12 veckor fast att det är en sida med svensk text och många gånger får ni betala tull och andra avgifter och då har ni ingen garanti eller returrätt.
Vi vill även varna för andra oseriösa företag, nu för tiden startar man upp en webbshop och säljer produkter till väldigt låga priser och oftast får kunden aldrig dessa. Det förekommer också att man betalar för ett månads abonnemang som drar pengar från ert kort automatiskt.
Vad man som kund ska vara extra uppmärksam på är om det finns ett riktigt namn, adress och organisationsnummer tydligt på hemsidan, kontrollera gärna upp företaget på till exempel https://www.allabolag.se/ så allt ser ok ut, kontrollera gärna om dom är certifierade e-handelsföretag på till exempel https://www.ehandelscertifiering.se/.
Vi ser dagligen hemsidor som säljer saker på nätet och det finns INGEN information om dessa företag.
Dom tillåts annonsera via Facebook och använda sig av Klarna och sedan hittar dom på massor av ursäkter för dom är försenade med leveranser osv och dina pengar får du aldrig se igen. Det finns en viss trygghet med att handla genom Klarna, men du måste reklamera köpet och vänta länge tills allt är godkänt och klart. Betalar du direkt med kort så får du troligtvis aldrig tillbaka pengarna.
Många av dom billiga produkterna som säljs är också tillverkade på oseriösa fabriker utomlands där man utnyttjar barn och har urusla arbetsvillkor, dom bryr sig inte om miljö och produkter innehåller giftiga ämnen, många produkter är inte godkända i EU och kan vara brandfarliga.